ATMOSFERA TRAIL A LA 34a PUJADA A MIRAMAR 2015

El passat diumenge va tenir lloc la tradicional pujada a Miramar, que aquest any estrenava nou circuit, evitant els trams d’asfalt i incloent algun sender per donar un caràcter més muntanyenc a la prova.

Els encarregats de representar el nostre equip a la prova local, van ser el Miquel Virgili, que va finalitzar 4t amb un temps de 01h 09’ 42’’, el Marc Toda que va finalitzar 7é amb 1h 13’ 18’’ i el Natxo Boltà, que fa finalitzar en 21 ena posició amb un temps de 1h21’23’’.

La jornada fa finalitzar amb un esmorzar de germanor, on els corredors i caminants vam passar un bon matí.

La cursa va ser guanyada per Sergi Hidalgo en categoria masculina, amb un temps de 1h08’10’’ i Núria Gil va guanyar en categoria femenina, amb un temps de 1h17’20’’