ATMOSFERA TRAIL PRESENT A LA GFNY BCN

El passat dia 21 es va celebrar la GFNY BCN. A les 8 es donava puntual la sortida mirant de reüll el cel però el dia va respectat als ciclistas de la ruta curta en tot moment. El pelotón de seguida es va posar en mitjanes que rondaven els 35-40km/h fins el tram cronometrat de les costes del Garraf on cadascú va posar el seu ritme.

El Ruben, sabent que li queda una llarga temporada per davant va anar de menys a més, gaudint  de la vista i de la carretera tallada al trànsit i fent les baixades amb precaució per evitar ensurts.

Un cop van arribar a Sitges inici de la pujada constant fins Begues. Sense pendents dures però constants, 2-3 % de mitja, durant 40km. Al final la part divertida, es va poder enganxar al grup davanter baixant fins Gava i acabant amb 15km rodadors en grup per comoditat i patir el menys possible amb l'aire de cara, per acabar els 110km previstos en 3h43, objectiu sub 4h fet i amb bones sensacions! Un cop reposats pujada neutralitzada sense control de temps fins Montjuic on les rampes del 8% han causat un bonic recalenton per agafar gana i gaudir de la PASTA PARTY amb Dj.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada