ATMOSFERA TRAIL A LA SEGONA PROVA DE LA COPA CATALANA DE CURSES PER MUNTANYA

El passat diumenge 22 de març es va celebrar a St. Llorenç de Montgai (La Noguera) el Trail Montroig Extrem, prova puntuable per la Copa Catalana de Curses de Muntanya organitzada per la FEEC. Els organitzadors, el club esportiu Pedala.cat, havien preparat un circuit de 25 km i 1350 metres de desnivell positiu acumulat, exigent, dur i tècnic i va comptar amb la presència de grandíssims corredors i corredores.
 
El circuit començava vorejant l’embassament de St Llorenç per un corriol força planer d’uns 7 kms. Tot seguit,  ja s’enfilava per un sender costerut que anava a buscar els cingles del Montroig en una de les parts més tècniques i espectaculars de la cursa. Després una forta pujada fins arribar al Refugi del Xut i a partir d’allí, es recorria tota la carena fins a l’ermita de Montalegre. Des de l’ermita i amb les cames ja pesades, s’iniciava un vertiginós descens fins un barranc i cap al poble.
 
Els guanyadors masculins foren Eric Diaz, Carlos Cera i Diego Cardoza i les guanyadores femenines Paloma Lobera, Roser Español i Gemma Colomé.
 
La Marta Batalla d’Atmosfera Trail aconseguia una meritòria 8ena posició de la general femenina i la primera de la seva categoria amb un temps de 3h13’.

Felicitar la organització per un circuit espectacular, perfectament senyalitzat, uns bons avituallaments i unes instal·lacions post-cursa genials, al càmping de la població.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada