ATMOSFERA TRAIL FINISHER DE LA V UT LES FONTS

El passat cap de setmana ( 6, 7 i 8 de març) es va celebrar la 5ena edició de l’Ultra Les Fonts a la localitat de Xerta, cursa formada per tres etapes: la  Nocturneta  de 23 quilòmetres i 350 metres de desnivell positiu que es va realitzar divendres, la Trail de 70 quilòmetres i 4.000 metres de desnivell positiu realitzada dissabte i per finalitzar diumenge la Cursa de les Fonts de 27 quilòmetres i 1.650 metres de desnivell positiu, un total de 120 quilòmetres i 6.000 metres de desnivell positiu repartits en 3 dies. Un total de 361 corredors/es van participar en aquesta cursa per etapes.

Els representants de l’Atmosfera Trail van ser en Gaizka Estébanez, acabant en una meritòria 31ena posició amb un temps final de 16:20:09 i en David Castillón que va fer un temps de 19:40:31 i es va classificar en la posició 116.

La primera etapa, la Nocturneta, que donava el tret de sortida a la V Ultra Trail Les Fonts, començà a les 21:00 hores del divendres. Gaizka va creuar la línea d’arribada amb un temps de 2:00:16 , mentre que en David ho va fer en 2:13:35.

La segona etapa, la Trail, va començar a les 06:00 hores del dissabte. Gaizka va trigar en arribar 10:48:12 i en David 12:37:45.

La tercera etapa i última, la Cursa de les Fonts, es va iniciar a les 08:00 hores del diumenge. En Gaizka va fer un temps de 3:31:41 i en David va realitzar la cursa en un temps de 4:49:11.

Cal felicitar a tota l’organització per fer possible que any rere any es pugui disputar aquesta gran cursa.