ATMOSFERA TRAIL AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RAQUETES DE NEU

Aquest passat cap de setmana, es va disputar el Campionat de Catalunya de Raquetes de neu de la FEEC, en la 8ª Copa Catalana a Guils Fontanera (Cerdanya). On hi va participar el nostre company  Marc Toda. Les dues proves anteriors de la Copa Catalana no es van disputar degut al mal temps i mal estat de la neu. Gràcies al bon temps i la bona qualitat de la neu es va poder fer un circuit molt atractiu, de 8,5 km amb un desnivell positiu de 400 m. Bastant ràpid i tècnic sobretot en les baixades.

El primer classificat en categoría masculina va ser l’amic i actual subcampió del món de raquetes de neu, Just Sociats, seguit de Rafael Parés i Edgar Simo. En la clasificació femenina, la també la subcampiona del món Laia Andreu va guanyar la prova, seguida de Sílvia Leal i Adriana Grosu.


El Marc Toda de l’ATMOSFERA-TRAIL, tot i ser la seva primera participació en una cursa de raquetes de neu, en Marc va acabar la cursa 18é de Catalunya amb un temps de 55’:00’’tot i la inexperiència i una forta caiguda amb petit esquinç de turmell. Molt content i amb ganes de repetir. Si tot va bé, prendrà la sortida en la propera i última cursa de la Copa Catalana, que serà aquest proper diumenge a la Vall de Núria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada