ATMOSFERA TRAIL ACONSEGUEIX EXCEL•LENTS RESULTATS A LA PORTELLA


Quatre membres de l’equip Atmosfera Trail es van desplaçar diumenge 1 de març fins a l’Hospitalet de l’Infant per participar en les dues modalitats de Cursa de la Portella. L’Eloi Pallarès i la Marta Batalla participarien en la cursa llarga de 24km i 1483 m de desnivell positiu i en Marc Toda i David Arjona en la cursa curta de 12 km i 718m de desnivell positiu.

Un magnífic matí per gaudir de la muntanya, en companyia de molts companys i amics. La cursa llarga començava amb un ascens suau els primers quilòmetres, allunyant-se de la població per endinsar-se en plena Serra del Mestral i començar les fortes rampes que portaven fins al cim més alt, el Molló Puntaire a 728m. A partir d’aquí una baixada tècnica, seguida d’una altra molt més ràpida fins arribar al km 18. Aquí uns 3 km espectaculars per la serra que voreja la costa amb unes vistes impressionants fins arribar a la platja i acabar amb un parell de quilòmetres plans que feien mal als més muntanyencs.

En general bonics senders, ben marcats encara que amb un punt crític on s’agafava l’últim sender de la muntanya litoral i on un grup de corredors, entre ells la segona i tercera fèmina, es van perdre durant un parell de quilòmetres en no veure un trencall. Bons avituallaments, una bona bossa del corredor, unes magnifiques instal·lacions i un deu per la organització i els voluntaris.


Els corredors d’Atmosfera Trail aconseguiren uns boníssims resultats. En la cursa llarga, l’Eloi entrà en 6ena posició de la general amb 2h27’  i la Marta 2ona fèmina amb 3h06’. En la cursa curta, el David i el Marc entraren en 5ena i 6ena posició amb 1h11’11” i 1h11’12” respectivament. En acabar un pica pica plegats i unes fotos d’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada